Rzemieślniczą produkcję opieramy na trzech głównych odmianach piw.
Każde z nich powstaje na bazie historycznych receptur i przy wykorzystaniu naturalnych składników:
woda, jęczmień, pszenica, chmiel oraz drożdże.

LAGER

Piwo Pils

To piwo dolnej fermentacji.
Pełnię smakową tworzą jasny słód i chmiel. Piękny jasno-złoty kolor cieszy oko, a musujący na języku dwutlenek węgla rozbudza pragnienie na ten trunek.

Składniki: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże

WEIZENBIER ALE

Piwo Pszeniczne

Piwo górnej fermentacji.
Orzeźwiające piwo z nutami goździków, bananów i dodającej pełni smaku pszenicy. Gęsta i biała piana pięknie współgra ze słomkową barwą i mętnością.

Składniki: woda, słód pszeniczny, słód jęczmienny, chmiel, drożdże.

APA

American Pale Ale

Piwo górnej fermentacji.
Smak pełny z wyraźnym akcentem słodowym i intensywnymi aromatami chmielu. Umiarkowane nagazowanie pieści podniebienie a jego złoty do ciemno bursztynowego kolor wspaniale harmonizuje z żółtobiałą pianą.

Składniki: woda, słód Pale Ale, chmiele amerykańskie, drożdże amerykańskie